قیمت سوئیچ شبکه سیسکو

قیمت سوئیچ شبکه سیسکو

قیمت سوئیچ شبکه سیسکو که امروزه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین سوئیچ شبکه های موجود در بازار میباشد، یکی از مباحث پرتکراری است که کاربران هنگام خرید سوئیچ شبکه برای مجموعه خود و کسب اطلاعات برای قیمت سوئیچ شبکه به آن میپردازند. در ابتدا لازم است به معنای لغوی سوییچ شبکه پرداخت. سوئیچ شبکه، دستگاه های درون شبکه را به هم متصل کرده و بسته های داده را به آن دستگاه ها ارسال میکند و با اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان میکنند.

معرفی و قیمت سوئیچ شبکه سیسکو

قیمت سوئیچ شبکه سیسکو و انواع آن که در ادامه حضور شما عزیزان معرفی خواهد شد، به لطف سوییچ شبکه، این دستگاه های متصل میتوانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون سوئیچ برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. کمپانی سیسکو Cisco در سال 1984 توسط دو دانشمند کامپیوتر در دانشگاه استنفورد (Stanford) شکل گرفت که به دنبال راه کاری برای پیاه سازی شبکه کامپیوتری با تجهیزات مناسب به روشی ساده تر بودند.

اولین محصول شرکت Cisco در سال 1986 طراحی و ارائه شد و در حال حاضر سیسکو یک شرکت چند ملیتی (مالتی نیشن Multi Nation) است، که حدود 35000 نیرو در 115 کشور جهان در آن مشغول به فعالیت میباشند. امروزه راهکار ها و محصولات سیسکو از زیر ساخت های شبکه در شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت (Service Provider) گرفته تا سازمان های بزرگ دولتی و همچنین کسب و کارهای کوچک مانند شرکت ها و موسسات آموزشی مورد استفاده قرار میگیرد.

سوئیچ شبکه مدیریتی علاوه بر اینکه تمام قابلیت های سوئیچ غیرمدیریتی را ارائه میدهد، ویژگی های برتری نیز دارد. از مهم ترین ویژگی ها میتوان به قابلیت کانفیگ کردن، مانیتور کردن، مدیریت و غیره اشاره کرد. در صورتی که از این نوع سوئیچ شبکه استفاده کنید کنترل بیشتری روی داده ها پیدا میکنید. حتی می توانید برای دسترسی به داده ها سطح های مختلفی را تعریف کنید. نکته حائز اهمیت در ارتباط با استفاده از این نوع سوئیچ شبکه این است که این سوئیچ پیچیدگی های خاص خود را دارد و استفاده از آن راحت و ساده نیست. به علاوه سوئیچ شبکه مدیریتی از قابلیت مانیتورینگ بهره میبرد که برای ارائه این ویژگی باید از پروتکل SNMP استفاده کند.

دومین گام برای خرید سوئیچ شبکه این است که کاربران بررسی نمایند که نیاز به اتصال چندین سوئیچ شبکه دارند که اگر قصد دارید چندین سوئیچ شبکه را وصل کنید، به دنبال مدل هایی با پورت های آپلینک SFP که همچنین به عنوان پورت های Mini-GBIC شناخته می شوند باشید. پورت‌های uplink SFP نقاط اتصال ماژول‌ های SFP قابل اتصال با ضریب فرم کوچک هستند که به سوئیچ شبکه اجازه می‌دهند تا با استفاده از کابل فیبر نوری به سوئیچ‌ های دیگر متصل شود.

نیاز به قابلیت برق رسانی به دستگاه ها سومین گام مهم در هنگام خرید سوئیچ شبکه سیسکو میباشد. برق و نیرو از طریق اترنت PoE از کابل‌های شبکه موجود برای تغذیه دستگاه‌های متصل مانند تلفن‌ ویپ، نقاط دسترسی بیسیم و دوربین‌ تحت شبکه ها استفاده می‌کند. اگر به این قابلیت نیاز دارید، به دنبال سوئیچ شبکه poe باشید، سوئیچی با پورت های اترنت گیگابیتی که از PoE پشتیبانی میکند. اطمینان حاصل کنید که توان هر پورت بر حسب وات و کل بودجه برق پورت های PoE نیازهای دستگاه های الکترونیکی شما را برآورده میکند.